Hoe het niet om blijken een man in een doek – Male Journal №1

Het is onwaarschijnlijk dat iemand zal de ontdekking dat de betrekkingen zijn een constante compromis dat volledig is gebouwd op de wederzijdse wens van beide partners om beter voor elkaar zijn en ervoor zijn geliefde gelukkiger.

Het is geen geheim voor iedereen en het feit dat vrouwen een priori altijd zelf hebben, een vrij indrukwekkende lijst van vereisten en verzoeken, die, door hun veroordeling, moet worden voldaan.

Maar in zijn wensen, ze soms zo ver gekomen dat een man die niet heeft geleerd hebben van tevoren een meisje weigeren, verandert in een echte herhaling en een doek, verliest niet alleen haar, maar ook zijn respect voor zichzelf.

Maak ongetwijfeld een meisje gelukkig – het is op enigerlei wijze uiterst belangrijk, maar een man moet onmiddellijk voor zichzelf bepalen, hoeveel is “te veel” om haar verwachtingen en verzoeken niet toe te staan ​​om dit zeer “te” te laten “.

Hier kun je praten over een verscheidenheid van situaties: er zijn gevallen toen hij voelt als een echte ridder in het harnas, die verschuivingen in de stralen van de zon, en hij maakt de prestaties voor de dames elke dag, maakt haar gelukkiger, belichaamt haar dromen en krijgt zijn eigen plezier.

Of de omgekeerde situatie wanneer hij zich elke dag voelt, terwijl ze het leuk vindt en alleen in die momenten oproept wanneer ze iets van hem nodig heeft, en hij is te snel, of weet het niet te praten «Nee», Maar volgens een onbekende, zelfs voor zichzelf, zullen redenen al haar grillen duwen, waarvan hij geen man voelt, en een vod.

In het weekend gaan de meeste meisjes naar vergaderingen met vrienden in bars, clubs en andere entertainmentinstellingen, het noemt ze meestal niet met je mee, Alhoewel niet..Als je erover nadenkt, heb ik je nooit gebeld. Maar met benijdenswaardige constantheid, belt het daarna, en niet omdat hij te veel dronk en u wil toegeven in de gevoelens die zo lang moesten verbergen.

Ze roept alleen maar omdat hij wil dat je om het opnieuw te nemen en nam haar mee naar huis. Het blijkt dat de meeste vaak is het alleen te bellen als ze behoefte aan een chauffeur, en je bent gewoon blij voor haar en hulp te zien, als een echte gentleman, homeing haar ‘s nachts thuis, of het plukken uit de buurt van de tandarts of woonhuizen.

De meeste meisjes uit de kindertijd wennen aan het feit dat ze – «Prinses», En door de jaren heen komt tot uiting in hun gedrag, ongeacht of het meisje te veeleisend is, of zij wil gewoon om gewone “de rechten van vrouwen te bereiken”. Na een soortgelijke dame voldaan, moet een man meteen begrijpen dat hun relatie een extreem korte levenslange gevangenisstraf zal hebben, tenzij hij begint te voldoen aan al zijn behoeften en zonder dat ze een “doek”.

Als een man nog steeds het slachtoffer van onredelijke verhoudingen werd, hoeft alleen maar te herinneren dat haar verzoeken zijn een keuze, want ze wil haar leven, maar dit betekent niet dat een man met haar op de weg. Als ze niet willen of niet in staat is zijn overschatte eisen te voldoen, dan betekent dit niet dat een man het allemaal voor haar moeten doen.

Elke dag moet hij de koninklijke gevoel en zorg, make geschenken en voortdurend verbazingwekkend omringen, maar waarschijnlijk niet te wachten voor niets in reactie, nou ja, behalve het allerbelangrijkste – Gezelschap van haar majesteit.

Onthoud die relatie – Dit is een partnerschap en een compromis, en dit impliceert de verdeling van rollen en verantwoordelijkheden, vooral met betrekking tot het leven in uw liefdesnest. Wat is de verrassing van een man als ze begint niet te vragen, maar in de praktijk erop aandringen dat hij begint doet het werk rondom het huis.

En niet dat ze een hekel aan het dragen van afval, en je weet niet hoe je moet strijken, en je hebt het recht om te kiezen welk werk, ze gewoon niet leuk vindt om het grootste deel van de huishoudelijke zorgen te doen, dus het is vrij zeker dat ze dat nodig is doe het. En niet brengen het lot te vergeten over iets!

Er is niets leuker dan het doen van uw vrouw gelukkig. Om dit te doen, je vaak geld nodig, en vergeet niet het moment dat je haar iets, wat ze al lang van gedroomd kon kopen.

In dergelijke situaties, een man begint het belangrijkste ding in je paar te voelen, voelt zijn consistentie in het leven. Echter, hoe te zijn als ze elke dag iets nieuws wil, en prijskaartjes op de goederen zijn niet praten over iets.

Het is zelfs eng om te zeggen, wat een vent degene die durft te weigeren een nieuw cadeautje te kopen voor de geliefde zal https://feriperi.com/hoe-niet-te-scheiden-na-ontrouw/ overwegen!

En op dat moment, als je begrijpt dat dit niet langer een teken van aandacht, maar uw plicht, en naar de geliefde je veranderd in een portemonnee, het is de moeite waard te denken dat zij het is die houdt zoveel in u, en waarom u worden steeds bijeen in een winkel of restaurant en zo zelden thuis?

Er zijn vaak situaties wanneer het blijkt dat ze haar vrienden niet leuk vindt. Er kunnen hier absoluut verschillende redenen zijn – ze houdt niet van dat ze hard gedroogd als ze samenkomen, het is jaloers of beschouwt ze gewoon oninteressant.

Goede vrouw die begrijpt dat het is – Zijn vrienden en hij is belangrijk om met hen te communiceren, maar wanneer ze begint te erop staan ​​dat een man tijd had om de communicatiecirkel te veranderen, en in het algemeen zijn haar vrienden veel beter, en dat vanaf nu tijd om tijd door te brengen met hen..

Zodra je het met zo’n ultimatum akkoord gaat, word je meteen een doek, maar niet alleen in haar ogen, maar naar de mening van al je vrienden, waarvan je plotseling weigerde.

Doe alles voor je geliefde echt belangrijk, maar vergeet niet dat ze allereerst de man in jou hield. En degene die klaar is om naar alles te gaan, te vergeten wie hij in feite is, in zeker het resultaat veroorzaakt medelijden, en niet genot.

Ja, en pantser bij een ridder die niet weet hoe te praten «Nee» en Potaks grillen, schijnen niet in de zon.

<< Back